Categorie, MoeilijkheidBeginner

Och och och, daar ben ik weer met mijn wrapje. Wrapje hier, wrapje daar. Maar ze zijn ook zo ontzettend makkelijk en veelzijdig! Dus daarom nog een lekker wrap-recept. Geniet ervan!

Wrap met roerei en roomkaas
Voor1 Portie
Bereiding15 min
Dit heb je nodig
 2 Eieren
 1 Wrap (ik kies altijd volkoren)
 10 g Roomkaas (of kruidenkaas)
 Sla (wat je maar wil)
 Tomaat
 Peper, zout en Italiaanse kruiden
Zo doen we dat
1

Breek 2 eitjes in een bakje of beker. Voeg hier peper, zout en Italiaanse kruiden aan toe. Kluts het even goed en doe het vervolgens in een pan (mag met olie, ik kies ervoor het zonder te doen). Maak er een roerei van, oftewel onder af en toe roeren gaar bakken.

2

Pak nu je wrap en smeer daar de roomkaas (of kruidenkaas) op. Leg een mooi bedje sla op de wrap en snij vervolgens de tomaat. Deze verdeel je over de sla.

3

Het is nu tijd om je roerei te verdelen over de wrap en met wat gepriegel dicht te rollen. Geniet ervan en eet smakelijk!

Ingredients

Dit heb je nodig
 2 Eieren
 1 Wrap (ik kies altijd volkoren)
 10 g Roomkaas (of kruidenkaas)
 Sla (wat je maar wil)
 Tomaat
 Peper, zout en Italiaanse kruiden

Directions

Zo doen we dat
1

Breek 2 eitjes in een bakje of beker. Voeg hier peper, zout en Italiaanse kruiden aan toe. Kluts het even goed en doe het vervolgens in een pan (mag met olie, ik kies ervoor het zonder te doen). Maak er een roerei van, oftewel onder af en toe roeren gaar bakken.

2

Pak nu je wrap en smeer daar de roomkaas (of kruidenkaas) op. Leg een mooi bedje sla op de wrap en snij vervolgens de tomaat. Deze verdeel je over de sla.

3

Het is nu tijd om je roerei te verdelen over de wrap en met wat gepriegel dicht te rollen. Geniet ervan en eet smakelijk!

Wrap met roerei en roomkaas
Auteur

Schrijf een reactie

Pin It